Wintershow en oefenwedstrijd Attila 16 december 2017

Foto: Bart Treuren

Op zaterdag 16 december jl. deden veel meisjes van Attila mee aan de Wintershow voor de recreatie en RG3, of de oefenwedstrijd voor de selectie die daarna op het programma stond. 

Wintershow

De recreatiemeisjes lieten tijdens de Wintershow prachtige en vrolijke uitvoeringen zien. Voor de RG3 meisjes was de Wintershow een echte wedstrijd, waarin ze bepaalde elementen moesten laten zien. Er was een jury en een prijsuitreiking, waarbij meerdere meisjes een gouden, zilveren of bronzen medaille konden winnen. En iedereen kreeg een mooi diploma. De jury bestond uit Kaya, Ilvy, Mariëlle en Laura.

Het was een hele gezellige show en wedstrijd, die aan de meiden de kans gaf om aan een groot publiek hun kunsten te tonen. Het was spannend voor veel meisjes, maar het plezier voerde de boventoon op deze middag. Alle meiden hebben hun beste beentje voor gezet en dat was ook terug te zien tijdens de oefeningen. Iedereen heeft het echt heel knap en goed gedaan! 

Onder het genot van koffie of thee met kerstkransen of andere lekkernijen, konden de vele familieleden de oefeningen van hun meiden volgen in de zaal of vanaf de tribune. We kunnen terugkijken op een ongedwongen en gemoedelijke show.

Oefenwedstrijd

Ook de oefenwedstrijd die de selectiemeisjes daarna hadden, was erg gezellig. Alle meisjes mochten twee individuele oefeningen laten zien. Een jury, bestaande uit Kim en Annemarie, noteerde tips en tops voor de meiden, die zij ook uitgereikt kregen om nog eens in te zien en om verder mee aan de slag te kunnen tijdens de trainingen. Ook al is het nog vroeg in het seizoen, de meiden lieten allemaal mooie oefeningen zien. Goed gedaan! 

Aan het eind lieten de dames nog vol enthousiasme een tijdens de training ingestudeerde kerstdans zien, waarvan het publiek ook zichtbaar genoot. Als afsluiting was er een buffet voor de meiden en de trainsters. Dat was een vrolijke boel en een heerlijke maaltijd, iedereen had lekkere zelfgemaakte hapjes meegenomen.

Bart Treuren was de hele middag aanwezig om alle meisjes op hun mooist op de foto te zetten. Zodra de foto’s gereed zijn, zullen ze te bekijken en te bestellen zijn op zijn website www.rgym.eu. Dank je alvast Bart, fijn dat je er was!

Dank aan alle trainsters, juryleden en vrijwilligers die van deze middag een succes hebben gemaakt. 

Iedereen hele fijne Kerstdagen en een heel gelukkig en gezond 2018 gewenst!

Geplaatst in Berichten.