Aan- en afmelden

Twee proeflessen gratis

Je bent welkom om eerst twee lessen vrijblijvend mee te doen en te kijken of je de sport en de vereniging leuk vindt. Je hoeft je daar niet voor aan te melden. Je kunt gewoon aan het begin van een les binnenlopen. Kijk op ons lesrooster voor de lessen en locaties en let even op de schoolvakanties.

Aanmelden

Als je kind daarna lid wordt van Attila, vul je een inschrijfformulier in. Hierbij geef je meteen toestemming voor automatische incasso. Je kunt dit formulier op deze pagina uitprinten. Of je kunt het van de trainster krijgen. Ook vind je hier onze welkombrief met informatie over de vereniging.

Afmelden

Afmelden kan per maand met een opzegtermijn van één hele maand. Daarbij rekenen wij de maanden van de zomerstop (juli en augustus) niet mee.

Concrete uitwerking in de praktijk:

  • t/m 31 januari kun je afmelden per 1 maart, etc.
  • t/m 31 mei kun je afmelden per 1 september
  • In juni, juli en augustus kun je afmelden per 1 oktober

Voor de meisjes in de selectie RG geldt een afwijkende regeling. Zij kunnen niet tussentijds stoppen, maar alleen per volgend seizoen afmelden.

Afmelden kan uitsluitend bij onze ledenadministratie en niet bij de trainsters. Meld de afmelding via: ledenadministratie@attilautrecht.nl

Adreswijziging

Verhuisd? Meld het bij onze ledenadministratie via: ledenadministratie@attilautrecht.nl