Proeflessen

Je bent van harte welkom om eerst twee lessen vrijblijvend mee te doen en te kijken of je de sport en de vereniging leuk vindt. Je hoeft je daar niet per se voor aan te melden. Je mag gewoon aan het begin van een les binnenlopen. Weet je al ruim van te voren dat je wil meedoen dan vinden de trainsters het fijn als je je vooraf aanmeldt zodat zij rekening kunnen houden met jou. Je kunt dit doen op info@attilautrecht.nl. Kijk op ons lesrooster voor de lessen en de locaties en houdt rekening met de schoolvakanties.

Aanmelden

Als je (kind) lid wil worden van Attila, vul dan dit digitale inschrijfformulier in. Hierbij geef je meteen toestemming voor automatische incasso. Via de Welkomstbrief vind je informatie over de vereniging.

If you prefer English you can registrate (your child) as a member of Attila by this registration letter.

Afmelden

Het lidmaatschap voor peutergymnastiek, kleutergymnastiek en recreatie ritmische gymnastiek, kan per half jaar worden opgezegd, voor 1 januari en voor 1 augustus voor de volgende halfjaarlijkse termijn. Bij tussentijds afmelden vindt er geen verrekening plaats van al betaalde contributie.

Het lidmaatschap voor selectieleden van ritmische gymnastiek, de RG3, de 1e divisie en de 2e divisie, geldt voor een heel sportseizoen (gelijk aan een schooljaar). Zij committeren zich voor een heel seizoen en kunnen niet tussentijds stoppen.

Afmelden kan uitsluitend per e-mail bij onze ledenadministratie en niet bij de trainsters. Natuurlijk vernemen de trainsters het ook graag via jullie dat je (kind) gaat stoppen.

Adreswijziging

Verhuisd? Meld het onze ledenadministratie.