Proeflessen

Momenteel zitten al onze lessen vol. Wil je toch graag een proefles volgen, meldt je dan aan zodat wij de mogelijkheden met je kunnen bespreken.  Je kunt dit doen op info@attilautrecht.nl. Kijk op ons lesrooster voor de lessen en de locaties en houdt rekening met de schoolvakanties.

Aanmelden (register)

Als je (kind) lid wil worden van Attila en je hebt van ons vernomen dat dit ook daadwerkelijk kan, mail dan naar ledenadministratie@attilautrecht.nl voor een online inschrijfformulier. Hierbij geef je meteen toestemming voor automatische incasso. Via de Welkomstbrief vind je informatie over de vereniging.

If you prefer English, you can register (your child) as a member of Attila by this registration letter.

Afmelden (deregister)

Het lidmaatschap voor peutergymnastiek, kleutergymnastiek en recreatie ritmische gymnastiek, kan per half jaar worden opgezegd, voor 1 januari en voor 1 augustus voor de volgende halfjaarlijkse termijn. Bij tussentijds afmelden vindt er geen verrekening plaats van al betaalde contributie.

Het lidmaatschap voor selectieleden van ritmische gymnastiek, de RG3, de 1e divisie en de 2e divisie, geldt voor een heel sportseizoen (gelijk aan een schooljaar). Zij committeren zich voor een heel seizoen en kunnen niet tussentijds stoppen.

Afmelden kan uitsluitend per e-mail bij onze ledenadministratie en niet bij de trainsters. Natuurlijk vernemen de trainsters het ook graag via jullie dat je (kind) gaat stoppen.

Adreswijziging

Verhuisd? Meld het onze ledenadministratie.