Wedstrijdverslag RG-3 wedstrijd te Almere op 17 maart 2018

Op 17 maart 2018 deden veel meisjes van Attila mee aan de RG-3 wedstrijd in Almere, georganiseerd door TSA. Onder leiding van Irmelin en Oliev werden prachtige oefeningen neergezet. Het was een duo- en groepswedstrijd. Alle meiden hebben hun beste beentje voor gezet, supergoed gedaan! Er zijn veel medailles gewonnen! Echt knap.

De duo-oefening van senioren Emily met Rozita ging goed, zij werden 2e! Emily en Daniëlle zijn 3e geworden, ook heel knap!

Bij de benjamins mocht Ala ook dubbel draaien. Zowel met Linn als met Judith ging de oefening heel netjes. En zijn ze alle drie 2e geworden. Knap gedaan allemaal!

Mini’s Lavina en Louisa, hebben ook een prachtige oefening neergezet. En ze zijn 1e geworden. Superknap!

Bij de prejunioren was Safae helaas ziek en is Myrthe ingevallen op haar plek naast Femke. Hierdoor was Myrthe 3 keer aan de beurt. Myrthe en Sofia zijn 2e geworden, Elise en Myrthe ook 2e en Femke en Myrthe 1e. Echt een prestatie van allemaal!

De groep van Oliev, die bestaat uit Aimee, Julia, Fenna, Sophie en Sofia, was de enige groep met materiaal, dat was wel speciaal. Ze hadden touw, dus het was erg pittig. Ze hebben het echt goed gedaan, zeker gezien er vlak voor de wedstrijd nog aanpassingen waren. Knap gedaan meiden!!

Kaya en Nadine hebben voor Attila gejureerd. Het was een hele gezellige ochtend!

TSA dank voor de goede organisatie en de gezelligheid. Juryleden en vrijwilligers ook bedankt!

Geplaatst in Berichten, Wedstrijd impressies.