Wedstrijdverslag RG-3 wedstrijd individueel bij Turning Spirit Almere op 25 november jl.

18 meisjes van Attila hebben op 25 november jl. meegedaan aan de RG-3 wedstrijd individueel, georganiseerd door Turning Spirit Almere te Almere. Het was een erg gezellige dag met, buiten de meiden van Attila, meisjes van TSA en Vogel. Trainsters Irmelin en Oliev waren van de partij om iedereen te coachen en Nadine was er om te jureren voor Attila (waarvoor wederom dank). Er waren veel ouders aanwezig om te supporten, superleuk!

De wedstrijd begon met de mini’s en onze kleine Lavina heeft haar oefening met touw helemaal alleen gedaan. Dat is echt superknap! Ze mocht ook nog eens een gouden medaille in ontvangst nemen. Heel cool!

Verder deden er 6 benjamins van Attila mee: Sofia B., Ishaya, Evy, Ala, Linn en Judith. Ook zij hadden een oefening met touw. Ze hebben allemaal een mooie oefening neergezet en kregen complimenten. Ze wisten allen een gouden of zilveren plak te bemachtigen. Dat is een hele prestatie!

Bijna alle pre-junioren hadden oefeningen met knots. Er deden in deze categorie 8 meisjes van Attila mee. Aimee, Fenna en Sophie uit Oliev’s groep en uit de groep van Irmelin: Safae, Elise, Femke, Sofia P. en Myrthe. Voor Sophie was dit haar allereerste RG-wedstrijd, dus het was echt spannend. Ze wist als 1e te eindigen! Safae en Myrthe deden als enigen een oefening met touw. Myrthe werd 1e, Sofia P. werd 2e, Fenna, Elise en Femke werden 3e, Aimee werd 5e en Safae werd 6e. Heel erg knap allemaal!

Senioren Emily, Daniëlle en Rozita lieten ook mooie oefeningen zien. Emily had een prachtige oefening met bal. Zij doet pas sinds september jl. aan ritmische gymnastiek, het was haar eerste RG-wedstrijd en dus extra spannend! Ook Daniëlle en Rozita lieten prachtige sierlijke oefeningen zien met lint. In het lint van Rozita kwam een knoop. Dat is soms echt pech hebben met dit materiaal, heel lastig! Toch goed gedaan Rozita, het zag er mooi uit. Ook Daniëlle en Emily, goed gedaan! Emily werd 3e, Daniëlle werd 4e en Rozita werd 5e.

Iedereen heeft echt zijn uiterste best gedaan en laten zien wat ze kan. Allemaal heel knap gedaan meiden! Erg leuk dat jullie er ook zo veel plezier in hebben en het zo gezellig hebben met elkaar en de andere deelneemsters, dat straalt er van af. We zijn supertrots op jullie allemaal!

Turning Spirit Almere bedankt voor de supergezellige goed georganiseerde wedstrijd! Ook dank aan alle juryleden en vrijwilligers!

Geplaatst in Berichten, Wedstrijd impressies.