Wedstrijdverslag 1e plaatsingswedstrijd groepen 2e divisie te Zuidlaren op 10 februari 2018

Op zaterdag 10 februari 2018 deden er 4 groepen van Attila mee aan de eerste plaatsingswedstrijd voor groepen te Zuidlaren. Nadine en Joia namen in de jury plaats voor Attila en Jeanine (ochtend) en Tessa (middag) hebben de meiden gecoacht. Allemaal bedankt!

Voor de seniorengroep (Quinty, Mariëlle, Kaya, Satine en Ilvy) begon de dag al vroeg, met wisselend resultaat. De baloefening ging goed en gooide hoge ogen bij de jury. Uiteindelijk werd de groep hiermee 3e, wat een knappe prestatie is als je bedenkt dat het een nieuwe oefening is en een van de meiden 6 weken ziek is geweest! Dat belooft wat voor de rest van het jaar! De hoepeloefening ging eigenlijk ook best goed, jammer dat een van de hoepels net buiten de vloer terecht kwam. De punten voor deze oefening waren niet zo hoog, dus er is nog werk aan de winkel voor de volgende wedstrijd. Ze werden hiermee 7e. Echt knap gedaan meiden!

De benjamins en pre-junioren waren in de middag aan de beurt. De wedstrijd liep iets in, waardoor er vrij snel na aankomst ingeturnd moest worden. Met name in de categorie pre-junioren zijn er erg  veel deelnemers (19 groepen)  waardoor de concurrentie groot is.

De prejuniorengroep (Merel, Olivia, Demi, Marith en Myrthe) heeft een prachtige oefening neergezet met hoepel, zij wisten hiermee zelfs de eerste plaats te halen! Er was bijna een hele punt verschil met de nummer 2, dus dat is echt een knappe prestatie! Met bal werden zij 8e, hierbij gingen wat kleine puntjes mis, maar dit is toch zeker ook erg knap gezien het aantal deelnemers!

De beide benjamingroepen lieten een mooie oefening zonder materiaal zien, waarbij Attila 1 (Ilse, Louisa, Femke en Marit) de tiende plaats haalde en Attila 2 (Lavina, Linn, Elise en Daria) de 7e plek bemachtigde. Goed gedaan allemaal!

Het was een hele leuke, goed georganiseerde dag! Dank aan RSG Zuidlaren voor de strakke organisatie en de gezelligheid en alle juryleden, vrijwilligers en trainsters ook heel erg bedankt!

 

Geplaatst in Wedstrijd impressies, Zomervakantie.