Wedstrijdverslag 3e RG Omnia Cup te Aalsmeer op 18 november 2017

Op 18 november jl. deden Demi, Ilvy, Madison, Marith, Olivia en Sara met coach Jeanine mee aan de 3e RG Omnia Cup in Aalsmeer, in sporthal De Bloemhof. Nadine was er ook, als jurylid voor Attila. Aan deze wedstrijd deden, buiten meisjes uit Nederland, ook meisjes uit Duitsland, België en Zwitserland mee van het A-, B- en C-niveau. Het was een erg gezellige, goed georganiseerde wedstrijd en onze meiden hebben hun uiterste best gedaan en veel plezier gehad.

Prejunioren C Demi, Olivia en Marith waren aan de beurt in de eerste wedstrijd. Ze hadden oefeningen zonder materiaal en met touw. Vooral de oefeningen zonder materiaal gingen erg goed! Demi en Marith hadden meer dan 7 punten en Olivia zelfs meer dan 8! Echt knap. Touw blijft een lastig materiaal. Alhoewel het nog vroeg in het seizoen is, hebben de meiden laten zien dat ze kunnen knallen! Dat belooft nog wat voor de rest van het seizoen. Olivia werd 6e, Marith 11e en Demi 13e.

Junioren C Ilvy en Madison hadden oefeningen met hoepel en lint. Voor Madison was het haar eerste individuele wedstrijd, dus een goed oefenmoment. Ze was erg zenuwachtig, maar liet mooie swingende oefeningen zien! Ze werd 6e. Ook Ilvy zette mooie oefeningen neer, waarbij hoepel wat beter ging dan lint. Ook zij had last van spanning, maar wist toch de kalmte te bewaren. Ze eindigde op de 3e plaats!

Voor Sara was het weer voor het eerst sinds lange tijd dat ze een wedstrijd draaide. En haar eerste wedstrijd als senior C. Ook zij wist haar zenuwen redelijk onder controle te houden en verraste met haar sierlijke oefeningen met hoepel en lint. Ze werd 13e in een sterk deelnemersveld. Net als Ilvy wist ze op hoepel meer punten te scoren, wat maar weer bewijst hoe moeilijk lint is!

Allemaal goed gedaan! En het was leuk om te zien dat jullie zo veel plezier met elkaar en met anderen hadden. We zijn supertrots op jullie allemaal!

Bedankt SV Omnia 2000, voor deze gezellige en leerzame dag! Ook alle vrijwilligers en juryleden bedankt!

Geplaatst in Berichten, Wedstrijd impressies.