Verslag 7th International Sparta Dordt Cup op 5 november 2017

Foto: Jeanine

Op zondag 5 november deden er 5 meisjes van Attila mee aan de 7e (en tevens laatste) International Sparta Dordt Cup. Pre-junioren Merel, Malin en Ella, Lotte, senior Oliev, trainster Laura, trainster Jeanine als jurylid voor Attila en natuurlijk de ouders als supporters, zijn in alle vroegte naar Dordrecht getogen om een leuke, goed georganiseerde wedstrijddag tegemoet te zien.

Er waren ook gymnastes uit het buitenland en van het A, B en C-niveau, dus er was veel te kijken en te leren. Alle meisjes stonden met 2 oefeningen op de vloer. De prejunioren B hadden oefeningen zonder materiaal en met bal en eindigden als 8e (Ella) en 9e (Malin). De prejunioren C hadden oefeningen met touw en zonder materiaal. Ze eindigden als gedeeld 6e (Merel) en 9e (Lotte). Senior C Oliev deed hoepel en lint en eindigde in haar categorie als 4e. Ze maakte een fout die uiteindelijk goed uitpakte! Ella scoorde al best heel hoog met haar oefening zonder materiaal. Alle meiden hebben hun uiterste best gedaan, hier zijn we heel trots op!

Het is nog vroeg in het seizoen, dus deze wedstrijd was een mooi moment om te kijken waar nog extra op getraind kan worden. Echt supergoed gedaan meiden! Jullie hebben laten zien dat jullie er voor gaan dit seizoen, maar ook vooral het plezier dat iedereen met elkaar en met anderen had, kenmerkte deze gezellige dag. Iedereen heeft het erg naar haar zin gehad.

Bedankt Sparta, voor de uitnodiging en de organisatie van deze leuke dag! En ook alle juryleden en vrijwilligers bedankt!

Bart Treuren maakte op deze dag weer prachtige foto’s van iedereen, ze zijn te zien op www.rgym.eu. Dank je wel!

Geplaatst in Berichten, Wedstrijd impressies.