Mooie prestaties Attila tijdens 1e plaatsingswedstrijd C-niveau op 17 januari 2016 in Almere

Op 17 januari 2016 was de eerste plaatsingswedstrijd voor het NK voor het C-niveau in district Mid-West. Van Attila deden er in vier categorieën meiden mee aan deze wedstrijd.

In de ochtend mochten de meisjes uit de categorie Benjamins en Pre-junioren hun baloefening en hun duo-oefening laten zien. De meiden van Attila lieten mooie oefeningen zien wat resulteerde in podiumplaatsen.
Bij de Benjamins behaalde Milenka het goud en bij de duo’s in dezelfde categorie waren zowel het goud als het zilver voor meisjes van Attila. In de categorie Pre-junioren waren er voor de individuele gymnasten weer twee medailles voor meisjes van Attila. Elaine kreeg het zilver omgehangen en het brons was voor Ashlynn.

In de middag was het de beurt aan de Junioren om te laten zien wat ze kunnen. De meiden hebben allemaal een knots- en een baloefening en doen duo hoepel. Ook in deze categorie mochten een aantal Attila meiden op het podium plaatsnemen na het laten zien van mooie oefeningen. Mariëlle werd individueel derde en met haar duopartner Satine werd ze nog een keer derde. Ilvy en Kaya vielen net naast het podium met een vierde plek en Quinty en May werden zesde. Allemaal in de top 10 dus.

Als laatste waren de senioren aan de beurt. In deze categorie deden er in totaal 14 meiden mee. Een grote groep dus. Ook de senioren lieten twee individuele oefeningen, één met knots en één met bal, en een duo-oefening met hoepel zien.
Tessa mocht het spits afbijten met haar baloefening en behaalde hiermee de hoogste score met bal. Nadine deed hetzelfde, alleen dan met haar knotsoefening.
De meiden van Attila hebben mooie, nette oefeningen laten zien wat ook in deze categorie resulteerde in podiumplekken. Voor haar individuele oefeningen kreeg Joia een bronzen medaille. Sietske en Tessa vielen net naast het podium met een vierde en vijfde plaats. Nadine werd achtste, Solange tiende en Kimberley werd dertiende. Bij de duo-oefeningen was er ook een plek voor Attila op het podium. Sifra en Joia werden tweede.

Al met al dus een hele goede eerste plaatsingswedstrijd met erg mooie resultaten voor de meiden van Attila. We kunnen trots zijn!

Hartelijk dank aan Bart Treuren die op deze dag weer prachtige foto’s maakte. Zie hiervoor deze link

Geplaatst in Berichten, Wedstrijd impressies.