Kort verslag openingswedstrijd Rhythmic Dreams Gymnastics Academy op 15 oktober jl. te Hoofddorp

Foto: Bart Treuren

Op 15 oktober jl. deden er junioren en senioren van GV Attila mee aan de eerste wedstrijd van dit seizoen in Hoofddorp. De openingswedstrijd van een nieuwe vereniging in de Haarlemmermeer, genaamd Rhythmic Dreams Gymnastics Academy, afgekort als RDG Academy. Deze vereniging, o.l.v. Lisa Vos en Ilse Huiskens, trapte het seizoen af met een strak georganiseerde en erg gezellige wedstrijd. Het leuke aan deze wedstrijd was, dat er meisjes van verschillende niveaus (A, B en C) door elkaar deelnamen. Er was, zeker voor ons, dus erg veel te leren en heel veel te bekijken. Ook de ouders keken hun ogen uit.

Onze meiden hebben hun best gedaan! Geen podiumplaatsen, maar er kan met tevredenheid en trots worden teruggekeken. Junioren Kaya en Ilvy hebben nette oefeningen gedraaid, met lint en hoepel. Ilvy werd 5e en Kaya 6e in de junioren C-wedstrijd.

Nadine beet bij de senioren voor ons het spits af met hoepel en later lint. Haar oefening stond als een huis. Daarna waren Satine (lint en bal), Mariëlle (hoepel en bal) en Quinty (lint en bal) aan de beurt om Attila te vertegenwoordigen. Iedereen zette een mooie oefening neer en de meiden hebben laten zien dat er dit seizoen al vooruitgang geboekt is, mede door de meerdere trainingsuren. En ieders inzet natuurlijk. Mooi om te zien! Mariëlle werd 4e, Nadine 7e, Satine 9e en Quinty 11e in de senioren C-wedstrijd.

Allemaal heel knap gedaan!

Oliev bedankt voor de begeleiding tijdens de dag en Jeanine voor het jureren.

Veel dank aan de organisatie, juryleden en de vrijwilligers voor de gezellige, leerzame dag en Ilse en Lisa veel succes met de nieuwe vereniging!

Bart Treuren was aanwezig om iedereen op de foto te zetten en dat is weer schitterend gelukt. De gehele collectie is te zien en te bestellen op www.rgym.eu. Dank je wel Bart.

Geplaatst in Berichten, Wedstrijd impressies.