Informatie Attila Zomershow 2018

Beste Attila-leden en ouders,

Op zaterdagmiddag 7 juli a.s. wordt het gymnastiekseizoen van Attila Utrecht spectaculair afgesloten met…. de Attila zomershow!

Bij de zomershow laten alle leden zien wat ze het afgelopen jaar gedaan en geleerd hebben. Het is een feest met leuke demonstraties. Omdat de hele vereniging bijeen is krijgen de meisjes ook de kans om alle andere Attilanen te zien.

Iedereen is welkom om te komen kijken naar deze geweldige show! De toegang is 1 euro voor iedereen ouder dan 12 jaar.

Wanneer: Zaterdag 7 juli 2018
Waar: Sporthal Europahal (let op, niet Sporthal Oudenrijn, maar de hal ernaast)
Europaweg 50A
3451 HG Vleuten/ de Meern
Tijd: 14.00 tot ongeveer 16.00 uur

De kinderen die meedoen moeten eerder aanwezig zijn. De trainster spreekt per groep af hoe laat. Heeft u vragen, dan kunt u terecht bij de trainster. Als uw kind onverwacht niet kan deelnemen, dan moet u dit vooraf bij de trainster melden.

Fotograaf
Fotograaf Bart Treuren maakt van onze zomershow een prachtig digitaal album. (Wij verzoeken u vriendelijk om niet te flitsen tijdens de show, dit kan de foto’s negatief beïnvloeden).

Bart maakt de foto’s vrijwillig, maar waardeert donaties voor de onkosten. We doen dit vanuit de vereniging en vragen ouders om ook een vrijwillige bijdrage te geven. We zetten daarvoor een “fooienpot” klaar bij de verkoopstands.

Ongeveer een week na de voorstelling kunt u het album online bekijken en downloaden via de site van Bart op www.rgym.eu. Ook de foto’s van andere wedstrijden zijn hier te vinden. Via de site kunt u foto’s bestellen zonder watermerk.

(Door)verkooptafel
Wij bieden ouders en meisjes de mogelijkheid om hun gympakjes of RG-materialen door te verkopen. In de sportzaal is een kledingrek en tafel aanwezig, waar de meiden hun spullen, voorzien van naam, telefoonnummer en verkoopbedrag kunnen ophangen. Zorg zelf voor een hangertje en een briefje aan het pakje of materialen! Ook verkopen we hier Attila t-shirts.

Bij de kraam kun je opgeven dat je je bloemenverenigingspakje komend seizoen wilt verkopen. Heeft je dochter dan een nieuw bloemenpakje nodig, dan kun je dat hier ook aangeven. Op het nieuwe rooster staat welk verenigingspakjes nodig is per groep.

Tattoos
Zoals elk jaar kunnen de gymnasten, maar ook andere kinderen een mooie glittertattoo laten zetten tijdens de zomershow. Een tattoo kost € 2,-. Voor de deelnemers is deze gratis.

Oproep vrijwilligers!
Om de zomershow mogelijk te kunnen maken hebben weer veel vrijwilligers nodig en jullie zijn van harte welkom! Laat via de mail (onderaan de brief) weten hoe u ons kunt helpen. We hebben onder andere mensen nodig voor een van de onderstaande taken:

– Catering
– Opbouw (sterke mensen gezocht voor het tillen van ons nieuwe kleed!)
– Afbouw
– Kassa
– Beheren van de (door)verkooptafel

Braderie Vleuten
Zaterdag 25 augustus a.s. staat Attila weer op de braderie in Vleuten met een kraam, lootjes en een hoop prijzen. Ook hier is hulp ontzettend welkom. Met een paar uurtjes hulp zijn wij al erg blij. U kunt u en/of uw dochter hier ook via de mail voor opgeven.

Tot 7 juli!

Trainsters en bestuur van Attila
secretariaat@attilautrecht.nl

Geplaatst in Berichten.