Attila zomershow 2 juli 2016

Beste Attila-leden en ouders,

Op zaterdagmiddag 2 juli wordt het gymnastiekseizoen van Attila Utrecht spectaculair afgesloten met…. de Attila zomershow!
Bij de zomershow laten de peuters en kleuters, de recreatie meisjes, de groepen die mee hebben gedaan aan de wedstrijden en de selectie meiden zien wat ze het afgelopen jaar gedaan en geleerd hebben. Omdat de hele vereniging bijeen is krijgen de meisjes de kans om alle andere Attilanen te zien. Het is daarnaast een feest met leuke demonstraties.

Iedereen is welkom om te komen kijken naar deze geweldige show!
De toegang is 1 euro voor iedereen ouder dan 12 jaar.

Wanneer: Zaterdag 2 juli 2016
Waar: Sporthal Europahal (let op, niet Sporthal Oudenrijn, maar de hal ernaast)
Europaweg 50A
3451 HG Vleuten/ de Meern
Tijd: 14.00 tot ongeveer 16.00 uur

De kinderen die meedoen moeten eerder aanwezig zijn. De trainster spreekt per groep af hoe laat. Heeft u vragen, dan kunt u terecht bij de trainster. Als uw kind onverwacht niet kan deelnemen, dan moet u dit vooraf bij de trainster melden.

Fotograaf
Fotograaf Bart Treuren maakt van onze zomershow een prachtig digitaal album. (Wij verzoeken u vriendelijk om niet te flitsten tijdens de show, dit kan de foto’s negatief beïnvloeden.)
Bart maakt de foto’s vrijwillig, maar waardeert donaties voor de onkosten. We doen dit vanuit de vereniging en vragen ouders om ook een vrijwillige bijdrage te geven. We zetten daarvoor een “fooienpot” klaar bij de verkoopstands.
Ongeveer een week na de voorstelling kunt u het album online bekijken en downloaden via de site van Bart op www.rgym.eu. Ook de foto’s van andere wedstrijden zijn hier te vinden. Via de site kunt u foto’s bestellen zonder watermerk.

(Door)verkooptafel
Wij bieden ouders en meisjes de mogelijkheid om hun gympakjes of RG-materialen door te verkopen. In de sportzaal is een kledingrek en tafel aanwezig, waar de meiden hun spullen, voorzien van naam, telefoonnummer en verkoopbedrag kunnen ophangen. Zorg zelf voor een hangertje en een briefje aan het pakje of materialen! Ook verkopen we hier Attila t-shirts.
Bij de kraam kun je ook opgeven dat je je verenigingspakje komend seizoen wilt verkopen. Heeft je dochter dan een nieuw verenigingspakje nodig, dan kun je dat hier ook aangeven. Op het nieuwe rooster staat welk verenigingspakjes nodig is per groep.

Geplaatst in Berichten.