Nadine

Mijn naam is Nadine Ririhena en geef training aan de Pre-Junioren Groep. Het leuke aan Ritmisch Gym vind ik dat het zowel sportief als artistiek is. Wat ik leuk vind aan Attila is dat ik hier de artistieke vrijheid krijg om zelf mijn eigen oefeningen te maken. Ik zit al zo’n 10 jaar op Ritmisch Gym en vind het nog altijd even leuk als de dag dat ik begon.

Ik probeer mijn kennis en ervaringen als deelneemster ook te gebruiken in het trainerschap. Een van mijn grootste prestaties zijn de halve finales in 3B en de Finales met groepswedstrijden.

Mijn grootste blunder is dat ik op een groepswedstrijd mijn trainingsbroekje was vergeten uit te doen voordat we de vloer opliepen. Ik heb toen één van de oefeningen gedraaid met een knalroze broekje het blauwe rokje van mijn pakje. Gelukkig was het een oefenwedstrijd en had het geen directe gevolgen op onze prestaties dat jaar.

Mijn RG wens als trainster dit jaar is dat de meiden met veel plezier hard kunnen trainen aan dit seizoen. Daarnaast wil ik het natuurlijk zelf ook goed doen op de vloer met 1C individueel en duo.