De Vereniging

Gymnastiekvereniging Attila biedt ritmische gymnastiek in Vleuten, Vleuterweide, Veldhuizen en Langerak en geeft gymnastieklessen voor peuters en kleuters in Vleuten.

Uitgangspunt voor onze lessen zijn onze groepen, zowel bij de recreatie als bij de selectie.
Bij Attila doen recreatiegroepen soms mee aan E-lijn wedstrijden. Daarnaast hebben we selectiegroepen die uitkomen op C-niveau en op D-niveau (recreatie-plus). En gymnasten die  individueel of als duo deelnemen aan wedstrijden op C-niveau.

Het plezier van onze leden en mooie sportieve prestaties staan bij Attila voorop.
Uiteraard laten we graag zien wat we kunnen. Selectieleden tonen dit tijdens de wedstrijden; recreatiegroepen tijdens de Wintershow. Eenmaal per jaar, tijdens onze Zomershow, komen we bijeen met al onze leden om aan elkaar te laten zien wat we in huis hebben.
Een mooie impressie van onze zomershow van 2016 is uitgezonden als onderdeel van U in de Wijk Leidsche Rijn op zaterdag 1 oktober 2016.

Jaarlijks bekijken waar onze gymnasten het beste tot hun recht komen. We werken  samen met RG-vereniging Eleganza zodat wij over en weer de best mogelijke plek kunnen bieden aan ieders behoefte en talent.

Attila Utrecht is al meer dan 125 jaar oud!

Sportvereniging Attila Utrecht is opgericht op 6 oktober 1889.
Attila bestond destijds naast gym ook uit schermen en heeft door de jaren heen vele andere sporten omvat zoals onder andere turnen, tennis en volleybal. Tegenwoordig zijn we  een gymnastiekvereniging met veel liefde voor de ritmische gymnastiek.

In 2011 is Attila samen gegaan met G.V. Vleuten onder de naam  Attila. Sindsdien bieden we ook gymnastieklessen voor peuters en kleuters.

Attila kan dus praten over jarenlange gymervaring en dat zie je terug in de lessen. De trainsters zetten zich voor 100% in om de lessen leuk en leerzaam te maken, ongeacht de leeftijd en het niveau van de leden. De vereniging  is niet groot, maar wel hecht! Attila Utrecht draait al vele jaren stabiel en onze gymnastes behalen mooie resultaten en successen op regionale en landelijke wedstrijden.

Naast het sporten organiseert Attila ook verschillende andere activiteiten, zoals vakantietrainingen, Pietengym voor de kleintjes in december, het clubkampioenschap en een sport- en speldag. Ook staan we ieder jaar met een stand op de braderie in Vleuten.

Plezier en mooie sportieve prestaties van onze leden staat bij Attila voorop!